Skip navigation.

15 januari 2008 – Arie Hodzelmans bv-website vernieuwd

Arie Hodzelmans bv Renovatie

AHbv is kundig en ervaren in het renoveren en plaatsen van keukens, badkamers en toiletten. Van vloeren en wandtegels tot het afmonteren van het sanitair zelf.

Wel werken wij samen met professionele loodgieters voor de leidingen. Het aansluiten van electra wordt eveneens door erkende installatiepartners verzorgd. Het leggen van pvc en trekken van bekabeling pakken we zelf aan, omdat dat degelijk en toekomstvast voor klanten moet zijn.

AHbv ontwerp verzorgt een complete renovatie van uw badkamer; indien nodig. Zorgvuldig afweging tussen reparatie en nieuwbouw vindt plaats en resulteert in ons advies. Met veel aandacht voor het bestaande interieur elementen, geven wij uw woonomgeving een karakter dat nauw aansluit op uw woonwensen.

Functie en vorm is een essentieel onderdeel van het advies. Bij vertaling van woonwensen naar het inrichtingsplan houden wij nadrukkelijk rekening. En ook met degenen die de ruimtes (gaan) gebruiken.

Tegelvloer renoveren met vloerverwarming

Tumbnail renovatie zoals  bedoeld  Tumbnail renovatie zoals  bedoeld  Tumbnail reno zoals  bedoeld  Tumbnail reno zoals  bedoeld  Tumbnail reno zoals  bedoeld 
Hoofdfoto kap zoals  bedoeld