Skip navigation.

15 januari 2008 – Arie Hodzelmans bv-website vernieuwd

Het werkveld van Arie Hodzelmans bv

Onze showroom is bij klanten thuis

Interieurbouw en renovatiewerken. Al 15 jaar werken wij voor klanten en aannemers. De specialisatie heeft zich aangediend door ons enthousiasme voor ontwerp, het zetten van mooie patronen tegels in badkamers en op vloeren. Daarnaast is vloerverwarming er als welkome aanvulling bijgekomen omdat dat ons aanbod in zekere zin compleet maakt.

Aanpakken

In de zakelijke sector weet Arie Hodzelmans bv van aanpakken tegen een commercieel interessant tarief*uren. We zijn graag bereid om vaste prijzen af te geven dan wel op regiebasis te werken. Afspraak is afspraak.

12 april 2008– Arie Hodzelmans bv-website vernieuwd

Arie Hodzelmans plaatst kunstofkozijnen in nieuw (aan)bouw, bestaande bouw. Verder varieert hij naar keuze van de klant in bijvoorbeeld rolluiken inbouw of opbouw.

Onderstaande foto's zijn van een werk in Linne (witte kozijnen en schuifpui met inbouw rolluiken) en de omgeving Maaseik, Belgie (grijze kozijnen in bestaande bouw)

Kozijnen in variaties geven een stijlvol uiterlijk aan uw woning.

Tumbnail was-werk-wordt zoals  bedoeld  Tumbnail was-werk-wordt zoals  bedoeld  Tumbnail was-werk-wordt zoals  bedoeld 
Hoofdfoto was-werk-wordt zoals  bedoeld

Ook de trespa boeiboord is Arie Hodzelmans afwerking.

Zorgvuldige inkopers en zetters

Voor u als klant in uw eigen huis betekent Arie Hodzelmans bv een vertrouwd partner voor zorgvuldige interieurbouw en net tegelzetwerk. Een zeer kostenbewuste partner zijn we bovendien. Omdat wij u geen showroom of salarissen van verkopers hoeven door te berekenen in uw tegelwerk.

Zie ook onze foto-impressie of neem vrijblijvend contact op!