Skip navigation.

23 maart 2008 – Arie Hodzelmans-website vernieuwd

De keuze in het assortiment is groot...

Gevelsluitingen

Kunststof kozijnen, - deuren en - schuifpuien. Wij plaatsen ook hout en aluminium kozijnen. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met rolluiken, serres en overkappingen. Vooral om deze in harmonie met de overige producten met u te selecteren en aan te brengen.

PROFIEL

We hebben enkele profielsoorten voor u uitgetekend.

Traditionele vormen en moderne ontwerpen. Het best beoordeeld wordt een profiel op basis van een proefstuk. Arie Hodzelmans heeft ze in huis. En wilt u het kozijn in zijn geheel zien dan kan dat bij onze klanten en in de showroom van onze leveranciers.

OPENEN EN SLUITEN

De indeling van de raam in te openen gedeeltes en gesloten compartimenten is binnen grenzen vrij aan te geven. Vervolgens kan een kozijnen draaien en kiepen. De draaiende delen kunnen desgewenst voorzien worden van inbraak vertragend hang- en sluitwerk volgens het politie keurmerk veilig wonen.

KLEUR

Zie VEKA-kleurenwaaier op onze site. U kunt alle mogelijke kleurcombinaties bestellen. Arie Hodzelmans zal u wel de evt. voor- en nadelen van bepaalde keuzes vooraf aangeven.

OPPERVLAKTE STRUCTUUR

Gladde profielen versus profielen met houtnerf renoliet folie. De folie maakt dat kunststof haar goede eigenschappen behoudt en esthetisch nauwelijks van hout is te onderscheiden.

GLAS

U kiest voor dubbel glas of zelfs glas met een hoge isolatiewaarde (HR++). Daarin zijn weer varianten verkrijgbaar. Gelaagd glas voor veiligheid. Geluidswerend glas en zonwerend glas voor wooncomfort. Daarnaast is glas in diverse soorten figuurglas verkrijgbaar in combinatie met dubbelglas. Arie Hodzelmans bv werkt met een zeer goede partner specialist samen die glas in lood in dubbelglas ramen verwerkt.

OPMAAK

Denk hierbij aan een breed assortiment grepen, glasdecoraties en plinten.